Traficul pe Autostrada A1, DEVIAT din cauza unui exerciţiu ISU

0
307

 

ACTUALIZARE :

După aproximativ 40 de minute de la închiderea traficului, Poliţia Română a anunţat blocarea traficului pe Autostrada A1.

“Pentru a se permite desfășurarea de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență a unei simulări de accident rutier, circulația pe sensul către Orăștie al autostrăzii A1 Sibiu – Orăștie a fost întreruptă, începând cu ora 10.00, la km 254 (zona Șura Mică, județul Sibiu).Traficul este deviat prin nodul rutier de la Șura Mică. Reluarea circulației se va face în jurul orei 12.00”, se arată în avertizarea Infotrafic.

 

Traficul rutier pe Autostrada A1 este deviat în judeţul Sibiu, din cauza unui exercitiu tactic iniţiat de ISU Sibiu şi la care participă zeci de pompieri, jandarmi, ambulanţe şi echipe de descarcerare.

Exerciţiul simulează intervenţia în cazul unui accident în lanţ cu multiple victime  şi a fost pornit la ora 10.00, pe tronsonul de autostradă A1 – Centura ocolitoare a Sibiului, la intersecţia cu drumul judeţean DJ 106B, şi va dura, cel mai probabil două ore.

Urmare a numărului mare de maşini şi echipaje, poliţiştii de la Biroul Autostrăzi au deviat traficul prin nodul rutier Şura Mică.

UPDATE: Persoanele care sună la Centrul Infotrafic sunt sfătuite de poliţişti să evite autosttrada cand ajung sin judeţul sibiu  şi să circule pe DN1, având în vedere că traficul este restrictionat pe ambele sensuri la kilometrul 254 al autostrăzii A1, urmare a exerciţiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.