Trafic rutier blocat pe DN1, pe Centura Avrigului, în urma unui accident rutier în care sunt implicate un ansamblu TIR și un autoturism. Sunt 3 morți

0
31

Având în vedere ca accidentul rutier s-a produs pe Centura Ocolitoare a orașului Avrig, le recomandăm conducătorilor auto să utilizeze ca rută ocolitoare orașul Avrig, pentru a ieși/intra pe DN1. Polițiștii rutieri, polițiștii de la transporturi și echipele medicale sunt la fața locului pentru desfășurarea intervenției medicale și cercetarea împrejurărilor producerii accidentului. Din primele cercetări efectuate, se pare că în urma unei explozii la o roată, un autocamion a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a căzut de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate, incidentul fiind soldat cu trei victime. Trafic feroviar este blocat și pe magistrala 200 Sibiu – Brașov.

La fața locului sunt prezente două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea la fața locului este și un echipaj SAJ.

În urma accidentului au rezultat 3 victime de sex masculin, din nefericire toate cele trei prezentând leziuni incompatibile cu viața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.