Monday, October 18, 2021
HomeLOCALSuspect de gripa, decedat inainte sa mai poata ajunge la spital

Suspect de gripa, decedat inainte sa mai poata ajunge la spital

Sfarsit tragic pentru un barbat suspect de gripa, din Sibiu. Omul a refuzat vaccinarea, s-a imbolnavit, s-a tratat acasa insa starea lui de sanatate s-a inrautatit. Cand a sunat la Salvare, a fost prea tarziu… barbatul a decedat pana sa apuce sa fie dus la spital.

Barbatul in varsta de 79 de ani suferea de diabet si afectiuni cardiace cronice insa, in ciuda starii de sanatate precare a refuzat vehement vaccinarea impotriva gripei. Decizia i-a fost din pacate fatala. S-a imbolnavit chiar de gripa, a cerut ajutorul medicului de familie insa avand deja alte afectiuni, organismul sau nu a mai raspuns tratamentului specific.

Barbatul a sunat la salvare insa a fost prea tarziu. A facut infarct  pana sa poata fi transportat la spital.  Atat de la el cat si de la alte 3 persoane au fost recoltate probe decroptice pentru detectarea virsului gripal.

Celelalte 3 persoane sunt o femeie in varsta de 68 de ani si doi barbati cu varste de 65 si 95 de ani. Acestia au fost pacienti ai Spitalului de Psihiatrie iar cand s-au imbolnavit de gripa au fost transferati la Judetean insa au pierdut lupta cu viata in ciuda eforturilor medicilor de a-i salva.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa