Monday, October 18, 2021
HomeTIMP LIBERSuperactiune la “Arta”

Superactiune la “Arta”

In aceasta saptamana cinefilii sunt invitati la un thriller de actiune care ruleaza la Cinematograful “Arta” din Sibiu. “Safe House – Casa Conspirativa” ii are in rolurile principale pe Drnzel Washington si Ryan Reynolds.

“Safe House” este un thriller an care protagonisti sunt Denzel Washington si Ryan Reynolds. Pelicula prezinta un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud, si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds). Cei doi devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in celalalt, dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari. Cei doi reusesc sa scape din atac, dar acum, fosti dusmani, ei trebuie sa se alieze pentru a afla cine ii doreste morti.
In ultimul an, Weston a fost frustrat de postul sau inactiv din Cape Town, de paznic al unei case conspirative. Visand sa devina agent operational, asteapta ocazia perfecta pentru a-si dovedi loialitatea. Cand singurul ocupant al casei se dovedeste a fi cel mai periculos om pe care l-a antalnit pana acum, Weston e gata pentru a-si face datoria.
La randul sau, Tobin Frost a reusit sa scape pentru aproape un deceniu. Unul din cei mai buni agenti de teren pe care i-a avut vreodata CIA, acesta a parasit agentia pentru a vinde secrete militare oricui era dispus sa plateasca mai bine, daunele facute de el Statelor Unite fiind incomensurabile. Iar acum poarta cu el un secret. Cei doi se aliaza pentru a-si a seama daca cei care i-au atacat sant mercenari sau a fost mana cuiva din interior care vrea sa-i elimine, pentru ca ii stau in cale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa