STRADA VIITORULUI A FOST FINALIZATA

0
398

Strada Viitorului a fost finalizata. DPC a asternut stratul de uzura pe ultimul tronson, dintre cartierul Resita si strada Moara de Scoarta. Saptamana aceasta a inceput realizarea marcajelor rutiere si a celor pentru pista destinata bicicletelor.

Lucrarile pe aceasta strada au fost de o mai mare amploare, aceasta avand o lungime importanta – 1,7 km. Pe langa reabilitarea infrastructurii drumului, amenajarea trotuarelor si crearea pistei pentru biciclete, contractul a prevazut si lucrari de reabiltare a canalizarii pluviale si inlocuirea partiala a conductei de apa. Primul strat de uzura a fost asternut pe strazile I.L. Caragiale si Martin Hochmeister. Lucrarile pe aceste doua strazi care fac parte dintr-un pachet finantat de municipalitate din ultimul imprumut BERD se apropie de finalizare.
In curand incep lucrari la retelele de apa si canalizare pe inca doua strazi. In cadrul contractului finantat pe POS Mediu al carui titular este SC Apa Canal SA constructorii vor incepe lucrarile pe strazile Octavian Goga si Calan. Pentru executarea acestor lucrari, strada Calan va fi inchisa in perioada 23 iulie – 6 august. Pe strada Octavian Goga lucrarile vor fi executate in perioada 6 august – 1 decembrie 2012, strada urmand sa fie inchisa pe tronsoane. De asemenea, in zona Viile Sibiului se vor incepe lucrarile de reabilitare a retelelor de apa si canalizare, acestea urmand sa se desfasoare in perioada 1 august – 1 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.