Ştiri Sibiu – Whatsapp-ul este nefuncţional

0
192

După câteva ore în care nu a funcţionat, whatsapp a revenit la normal.

Aplicaţia de mesagerie Whatsapp a devenit nefuncţională, marţi, problema tehnică fiind semnalată nu doar în România.

Practic, în momentul în care utilizatorii trimit mesaje, apare mesajul „se conectează” şi pictograma ceasului, dar conţinutul nu este trimis la destinatar.

Conform site-ului downdetector.ro, rapoartele utilizatorilor din România arată că problemele cu accesarea Whatsapp au început la ora 9:48, iar la ora 10:34, numărul reclamaţiilor se apropia de 4.700.

În luna octombrie a anului trecut, utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook.

La momentul respectiv, utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării „This site can’t be reached” sau „Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet”, în timp ce pe versiunea de aplicaţie mesajele nu se transmit.

Zeci de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat, atunci, că nu au putut accesa serviciile Facebook şi Instagram.

Whatsapp este aplicaţia deţinută de Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram.

sursa AGERPRES.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.