Ştiri Sibiu – Viitoare restricții de circulație – lucrări la podul situat peste râul Topolog, pe DN7, între Râmnicu Vâlcea și Pitești

0
132

CNAIR anunţă că, pentru executarea lucrărilor de consolidare a podului situat pe DN 7, în zona km 157+016, peste râul Topolog (în apropierea localității Milcoiu), va fi nevoie de restricții de tonaj și se va circula pe o bandă.

Măsurile vor fi luate doar după ce constructrorul va monta semnalizarea rutieră specifică instituirii  restricțiilor, în funcție de tipul lucrărilor.La momentul respectiv, se va institui restricție de circulație pentru autovehiculele cu MTMA > 7,5t, pe sectorul de drum cuprins între Pitești și Râmnicu Vâlcea, care va fi menținută până în data de 15.08.2022.

Doar după ce semnalizarea rutieră va fi montată, se vor institui restricțiile de tonaj menționate, iar traficul ușor se va desfășura semaforizat, alternativ, pe o bandă, cu o restricție de viteză de 5km/h, pe sectorul de drum cuprins între km 156+600 și km 157+300.

CNAIR va reveni cu detaliile prinvind restricțiile și rutele ocolitoare, în timp ultil, după finalizarea montării semafoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.