Ştiri Sibiu – Vâlcea – Acţiuni ale IJP

0
187

MINOR IDENTIFICAT LA SCURT TIMP DUPĂ SEMNALAREA DISPARIȚIEI ACESTUIA

Ieri, în jurul orei 17:35, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de către o femeie din comuna Vaideeni, județul Vâlcea, cu privire la faptul că, nepotul său a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

În urma verificărilor și investigațiilor operative efectuate de către polițiști, persoana în cauză a fost identificată într-un timp foarte scurt pe raza aceleași localități.

De asemenea, s-a stabilit faptul că, nu a fost victima vreunei fapte de natură penală sau contravențională, iar acesta a fost predat în custodia rudelor.

  •  

SURPRINS ÎN TRAFIC DE CĂTRE POLIȚIȘTI SUB INLFUENȚA SUBSTANȚELOR PSHIOACTIVE LA VOLAN

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției  orașului Băile Olănești au identificat un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 64, din direcția Râmnicu Vâlcea către Băile Olănești, sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest a rezultat o valoare pozitivă la: T2A MET, T3B AMP, T3C KET, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihotrope în organism.

În cauză urmează a se întocmi dosar penal pentru infractiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

  •  

ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ, ÎN ATENȚIA PERMANENTĂ A POLIȚIȘTILOR DIN MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea și secțiile de poliție arondate acționează permanent pentru asigurarea unui climat optim de siguranță  publică în municipiu, astfel că, în cursul zilei de ieri, au legitimat 194 de persoane și au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, cu amenzi în valoare de 13.000 de lei.

Totodată, au oprit pentru control un număr de 126 autovehicule, fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, 3 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.