ŞTIRI SIBIU – Un minor, beneficiar al Complexului de Servicii Prichindelul din Sibiu le face zile negre angajatilor si pune pe jar autoritatile

0
243

Un minor, beneficiar al Complexului de Servicii Prichindelul din Sibiu le face zile negre angajatilor si pune pe jar autoritatile. Baiatul in varsta de aproximativ 17 ani fuge din centru si revine dupa bunul plac. Asta nu ar fi nimic insa tanarul este si violent. In plus, timp de 2 saptamani a fost un pericol pentru toata lumea. Baiatul a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus insa nu a stat in izolare nici macar o singura zi.

Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului spun ca au luat la cunostinta de situatia adolescentului, stiu ca acesta are grave probleme de comportament insa nu pot face mare lucru. Nu de putine ori baiatul a fost adus in centru cu Politia. Nici asa insa nu s-a potolit! Ba mai mult, s-a incercat inclusiv integrarea sa in familia biologica insa nici mama naturala a acestuia nu a reusit sa il dea pe brazda. Speriata ca nu mai stie ce sa faca cu el, femeia a cerut reintoarcerea acestuia in centrul de plasament.

Angajatii centrului de plasament spun ca tanarul consuma si droguri nu doar alcool. In plus, devine violent de fiecare data cand i se atrage atentia ca a facut ceva gresit sau cand se incearca impiedicarea lui de a pleca din centru dupa bunul plac.

Reprezentantii Directieide Sanatate Publica spun ca tanarul depistat cu noul coronavirus la inceputul acestei luni ar fi trebuit sa stea in izolare, singur in camera, cu acces restrictionat pentru a evita contactul cu alti copii, in perioada 01.11-14.11 2021.

In disperare de cauza, reprezentantii DGASPC au solicitat sjutorul celor de la Spitalul de Psihiatrie. Tanarul ar putea fi internat fortat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.