ŞTIRI SIBIU -Trupele americane ajung în această seară în România, pe ruta Arad – Sibiu – Bucureşti – Kogălniceanu

0
156

Primele trupe americane din Germania ajung în curând în România. Este vorba despre 1.000 de soldați, alături de blindate Stryker. care vor face exerciții militare alături de trupele române și vor rămâne în țara noastră cât timp va fi nevoie.

”Regimentul 2 de Cavalerie va mobiliza un escadron de cavalerie în România, ca măsură care arată angajamentul nostru pentru Alianța NATO. În spatele meu şi în jurul nostru puteți vedea aceste cuvinte devenite realitate.

MIlitarii pregătesc pentru transport vehiculele Stryker şi alte echipamente importante pentru misiune, iar primii soldați din Regimentul 2 de Cavalerie au ajuns în România în ultimele 24 de ore.

„Misiunea clară a acestor soldați este de a demonstra angajamentul nostru ferm către aliații noștri. Din baza avansată din România, soldații noștri vor lucra îndeaproape cu forțele din țara gazdă și parteneră. Împreună, vor realiza antrenamente dure, realiste, care vor crește gradul de interoperabilitate şi încredere”, a declarat Joe Ewers, colonel în Regimentul 2 de Cavalerie, în urmă cu câteva ore. Trupele americane intră în ţară pe la Vama Nădlac, pe ruta ARAD – Sibiu – Bucureşti – Kogălniceanu.

sursa – A3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.