ŞTIRI SIBIU – TRADIȚII – un spectacol folcloric de neratat

0
241

Dragostea de cântec și de joc, de cultură și tradiții se reunesc și în acest an într-un regal folcloric de exceptie! Un frumos eveniment, ce-i va bucura pe iubitorii cântecului și dansului popular, va avea loc în acest sfȃrșit de săptămână la Sibiu.
Ziua de sâmbătă, 13 noiembrie 2021 începând cu ora 18:00, scena Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu va găzdui un medalion tradițional organizat de Casa de Cultura a Studenților Sibiu, alături de Ansamblul Folcloric Ardealul și invitații acestora.
”Tradiții”- un spectacol de folclor în care se vor îmbina bucuria și autenticitatea neamului românesc. Suntem ȋntr-adevăr fericiți că putem organiza un asemenea spectacol care va fi într-adevăr o sărbătoare a dansurilor, a muzicii și a valorilor tradiționale”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu. Pentru cei care nu vor putea fi prezenți la aceste momente artistice, ȋnregistrarea spectacolelor poate fi urmărită online pe www.casastudentilorsibiu.ro.

Acest proiect este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și co-finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Local Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.
Accesul la eveniment se va face pe baza invitațiilor care se pot obtine de la sediul Casei de Cultura a Studenților sau prin rezervări telefonice (0269/212883 – secretariat) și pe baza Certificatului Verde – scanat la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.