Ştiri Sibiu – Start @ Școala în satul tradițional

0
202

Muzeul ASTRA, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, (re)lansează astăzi proiectul Școala în satul tradițional. Este vorba despre un program educațional estival derulat în perioada 6 iunie – 30 septembrie 2022, zi de zi, între orele 10:30 – 17:30, prin care copii, părinții și bunicii pot participa în ateliere educaționale și demonstrații meșteșugărești susținute aici de meșteri din toată țara.

În perioada 6-12 iunie 2022, prima săptămână a programului, în zona Etno-Tehno Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, va avea loc un atelier de modelaj lut sub îndrumarea meșterului popular Roxana Mărcoiu de la Asociația Tonal.

Sâmbătă, 11 iunie și duminică, 12 iunie 2022,  trupa Epic Education va susține două spectacole de teatru interactiv cu piesa ,,Drumul spre Casa Înțelepciunii”. În acest spectacol, copiii devin parte din poveste luând parte la o adevărată aventură în care două din cele mai cunoscute personaje din universul lui Ion Creangă vor primi o adevărată lecție de viață de la un personaj personificat și plin de mister. Reprezentațiile spectacolelor de teatru vor fi de la ora 11:00 si de la ora 13:00.

Participarea la ateliere și spectacolele de teatru se face în baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.