ŞTIRI SIBIU – LOCAL – Sibiul reciclează selectiv deșeurile electrice! 17 martie, Poiana Sibiului

0
184

Programul stabilit în cadrul acestui parteneriat debutează în luna martie, prin acțiuni de colectare ce se vor desfășura în Poiana Sibiului (17 martie), Gura Râului (18martie), Cisnădie (19 martie), Păuca+ Apoldu de Jos (24 martie) și Dumbrăveni (25 martie). Aceste activități de mediu se desfășoară alături de autoritățile locale, Eco Positive și RoEcollect, operator partener de colectare și promotor al reciclării deșeurilor electrice în județul nostru.

Pentru comenzi de preluare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu sau de la sediul persoanelor juridice vă invităm să apelați zilnic, de luni până vineri, numărul de telefon 0800.444.800 (număr gratuit) sau la 0755 406 406 între orele 9-17! Comenzile se pot face și on-line prin formularele disponibile pe www.colecteaza.ro. Conform procedurii de funcționare a serviciului, după ce ați făcut o comandă, veți fi contactat de echipajul de colectare RoEcollect. Împreună veți stabili ziua şi intervalul orar în care va avea loc ridicarea deşeurilor electrice. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Legislația specifică și obligativitatea colectării selective a DEEE au ca motivații principale protecția mediului, a sănătății populației și a resurselor pământului de efectele negative, iremediabile, ale deșeurilor electrice. Împreună cu administrațiile locale și OIREP-ul Eco Positive dezvoltăm proiecte de mediu care produc schimbări benefice pe termen mediu și lung.”, a declarat Claudia Iordănescu, Director Executiv ADI ECO Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.