Ştiri Sibiu – Sfârșit de săptămână în siguranță, alături de jandarmii sibieni

0
131

În acest sfârșit de săptămână, pentru siguranța tuturor celor care vor participa la evenimentele desfășurate pe raza județului, Jandarmeria Sibiu va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pe raza județului având ca misiune principală siguranța participanților la „Turul Ciclist al Sibiului 2022”, desfășurat în perioada 2-5 Iulie.
De asemenea, jandarmii sibieni continuă misiunile în contextul desfășurării Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, alături de jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov.

Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii și să aibă grijă de bunurile personale atunci când se află în zone aglomerate.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu sunt permanent la datorie, pentru siguranța cetățenilor!
Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.