ŞTIRI SIBIU – Se cere amendarea soţilor Iohannis

0
63

Tot mai multe persoane cer amendarea sotilor Iohannis pentru ca in timpul vizitei avute la Sibiu in 10 octombrie, la Catedrala Evanghelica, nu au purtat masca in spatii publice, desi la momentul respectiv rata de infectare era peste 8 la mie. Dupa sibianul Cristian Dan si reprezetantii Sindicatului National al Politistilor “DECUS” cer sanctionarea familiei prezidentiale Politisii considera sfidatoare atitudinea Presedintelui si fac o analogie intre atitudinea cuplului presidential si fibula “Cainele si catelul” a lui Grigore Alexandrescu.

Intr-o postare publicata atat pe site-ul sindicatului cat si pe pagina de facebook a organizatiei politistii spun ca nimeni nu este mai presus de lege, cel putin la nivel theoretic si ca, citam:”(…) în condițiile în care polițiștilor li se cer de către șefi în mod insistent și deranjant agresiv sancțiuni la Legea 55/2020, ni se pare cel puțin sfidătoare atitudinea cetățenilor Werner și Carmen, care, cu siguranță, ar trebui să fie sancționați pentru contravenția comisă la data respectivă. În caz contrar, fiecare cetățean ar putea purta în buzunarul interior o fotografie a celor doi fără mască, pe care, la nevoie, să o prezinte organelor de control?”.

Sibianul Cristian Dan a depus o plangere impotriva familiei prezidentiale atat la Ministerul de Interne cat si la IPJ. Acesta inca asteapta un raspuns official. Reprezentantii Politiei Sibiu nu au facut pana acum declaratii oficiale cu privire la solutionarea plangerii formulate impotriva Sefului Statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here