Ştiri Sibiu – Se caută în continuare recenzori de teren pentru Recensământul Populației și Locuințelor

0
342

Primăria Sibiu caută în continuare să angajeze recenzori de teren care, în perioada 16 mai – 17 iulie, să colecteze date despre locuitorii Sibiului și despre locuințele pe care aceștia le dețin, prin interviuri față în față cu cetățenii care nu s-au autorecenzat online în perioada 15 martie – 15 mai.

Căutăm în continuare persoane care doresc să se implice în acest Recensământ. Plata pentru această muncă va fi direct proporțională cu numărul de formulare pe care un recenzor va reuși să le completeze, legislația precizând că pentru fiecare chestionar de recenzare a persoanei recenzorul va primi 7 lei, iar pentru fiecare chestionar pentru recenzarea locuinței, acesta va fi plătit cu 3,5 lei.

Reamintim condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați:
Să aibă minim 18 ani împliniți la data selecției
Să fi absolvit cel puțin studiile medii (diplomă absolvent liceu)
Să nu aibă cazier judiciar
Să știe să utilizeze o tabletă
Să aibă abilitatea de a comunica într-o manieră civilizată, să fie cordial, plăcut, metodic și riguros
Să dispună de un telefon mobil pe care să-l utilizeze pentru comunicare

Modul de înscriere:

Persoanele interesate trebuie să completeze cererea și chestionarul, care pot fi descărcate aici https://www.sibiu.ro/new/pdf/Model_cerere_si_chestionar_personal_recensamant.pdf . Apoi fie le vor semna olograf și le vor scana, fie le vor semna digital și le vor transmite pe adresa de email: pms@sibiu.ro. De asemenea, documentele se pot depune fizic, la sediul Primăriei Municipiului Sibiu str. S. Brukenthal nr. 2 – Centrul de Informații pentru Cetățeni.

Autorecenzați-vă online până în 15 mai!

Reamintim sibienilor că mai au timp până în 15 mai inclusiv să se autorecenzeze online pe site-ul https://www.recensamantromania.ro/ După această dată, în perioada 16 mai – 17 iulie vor trebui să primească acasă vizita unui recenzor. Dacă aveți nevoie de ajutor în completarea online a chestionarului, vă reamintim că până în 15 mai sunt deschise centrele de autorecenzare asistată în următoarele locații, în program de la 8.00 la 20.00: în sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare și de pe bulevardul Victoriei, în sediul Direcției Fiscale de pe str. Turismului, la Cantina Municipiului Sibiu de pe Calea Gușteriței, în clădirea administrativă de la Cimitirul Municipal, la sediul SC Apă Canal de pe str. Eschile și în clădirea administrativă a Pieței Cibin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.