Ştiri Sibiu – SCUTUL PĂDURII ÎN ZONA AVRIG – PORUMBACU DE JOS

0
156

În cursul zilei de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos au desfășurat ample acțiuni pe linia combaterii delictelor la regimul silvic, în zona de competență.

Cu această ocazie, pe DJ 105F, în afara orașului Avrig, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 30 de ani, în timp ce transporta cantitatea de 0,8 mc material lemnos, specia fag, fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților ocolului silvic competent.

Pe raza localității Sărata, polițiștii avrigeni au oprit pentru control două autoutilitare, la volanul cărora au fost identificați doi bărbați în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, din județul Dâmbovița.

Cu ajutorul celor două autovehicule, cei doi dâmbovițeni transportau cantitatea de 230 de puieți specia mesteacăn, fără a deține documente de proveniență sau aviz de însoțire a mărfii.

Cei doi șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, iar cei 230 de puieți de mesteacăn au fost confiscați și predați reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

Acțiunile pe linia prevenirii ilegalităților din domeniul silvic vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.