Ştiri Sibiu – Restricții în trafic pentru desfășurarea evenimentului Triathlon Challenge

0
161

Duminică, 7 august, în intervalul orar 8.00-12,30 va avea loc competiția sportivă Triathlon Challenge, cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Sport.

La solicitarea organizatorilor, Comisia de Circulație, întrunită la sediul Primăriei Sibiu, a aprobat următoarele restricții de circulație, pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului:

Închiderea circulației pe strada Calea Dumbrăvii, de la intersecția acesteia cu strada Ludoș până la ieșirea din municipiul Sibiu spre Rășinari, duminică, 7 august, în intervalul orar 07.30-11.00. Având în vedere avizarea în acest scop de către Consiliul Județean Sibiu a închiderii DJ 106A, de la limita municipiului Sibiu și până la intrarea în Rășinari, pentru a evita blocarea și aglomerarea zonei de la Grădina Zoologică, Comisia de Circulație a luat această măsură de a închide traficul și pe tronsonul dintre str. Ludoș și Grădina Zoologică, accesul spre Rășinari și Păltiniș urmând să fie deviat pe ruta str. Ludoș – Calea Poplăcii – Poplaca – Rășinari.
închiderea parcării de la intrarea principală a Grădinii Zoologice, de vineri, 5 august, ora 19.00 până duminică, 7 august, ora 17.00.
restricționarea traficului pe pista de biciclete în zona intrării la Zoo, în sensul că bicicliștii vor trebui să acorde prioritate concurenților la Triathlon pe această porțiune.
Astfel, pentru evitarea blocajelor în trafic, rugăm șoferii să aleagă rutele ocolitoare în cele câteva ore în care circulația va fi închisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.