ŞTIRI SIBIU – REGIONAL – VÂLCEA – POLIȚIȘTII RUTIERI ACȚIONEAZĂ ÎN CONTINUARE PENTRU LIMITAREA ACCIDENTELOR RUTIERE DIN JUDEȚUL VÂLCEA

0
343

În zilele de 19 și 20 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, Polițiilor orășenești Horezu, Drăgășani, Bălcești și Govora au fost prezenți în trafic, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere în județul Vâlcea.

Polițiștii au acționat pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere, în principal pe Drumul Național 7, Drumul Național 64, Drumul Național 67, dar și pe raza întregului județ, având ca scop asigurarea respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, precum şi pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale la regimul rutier.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 259 de autovehicule și au fost legitimate 304 persoane, fiind aplicate 158 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 45.000 de lei, pentru depășirea limitei legale de viteză, depășiri neregulamentare, neacordare prioritate vehicule și pentru alte nereguli.

Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 32 de permise de conducere, dintre acestea 23 pentru nerespectarea limitei legale de viteză, 8 pentru depășiri neregulamentare, iar o sancțiune pentru neacordare prioritate vehicule.

De asemenea, au fost retrase și 7 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 20 martie a.c., polițiștii au depistat un bărbat ăn timp ce ar fi condus un autovehicul pe DN64, în localitatea Râureni cu o viteză de 101 km/h pe un sector de drum limitat la 50 km/h(+51km/h). Persoanei în cauză i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioada de 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.