Ştiri Sibiu – Regional – Vâlcea – 3 BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE DE FURT CALIFICAT, IDENTIFICAȚI DE POLIȚIȘTI

0
326

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., trei bărbați, de 18, 24 și 41 de ani, toți din comuna Lăcusteni, ar fi sustras dintr-un magazin mixt din comuna Roești, mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 3000 de lei. De asemenea, aceștia s-ar fi folosit de un autovehicul pe care ar fi fost montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În urma investigațiilor și activităților operative desfășurate de polițiști, la data de 31 martie a.c., s-a reușit indetificarea celor trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 24 de ani, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea acestuia pentru 24 de ore, acesta fiind cercetar sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de trimitere în judecată.

  •  

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Rezultate obținute de polițiști în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și secțiilor arondate au cotinuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au legitimat 103 persoane, au oprit pentru control 68 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 7 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 2 sancțiuni conform altor acte normative, valoarea acestora fiind de 8.430 lei.

De asemenea, au fost reținute în vedere suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.