marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALŞTIRI SIBIU - RAPEL și Maraton de vaccinare în acest weekend la...

ŞTIRI SIBIU – RAPEL și Maraton de vaccinare în acest weekend la Sala Thalia

spot_img

Campania de vaccinare lansată de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu continuă în acest sfârșit de săptămână, respectiv 20-21 noiembrie 2021 cu rapelul celor care s-au vaccinat în 30-31 octombrie 2021.

Totodată, cei care doresc să își facă oricare dintre dozele 1, 2 sau 3 cu vaccinul Pfizer, sau doza unică a vaccinului Johnson & Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Accesul se va face prin parcarea Salii Thalia de pe Bulevardul Corneliu Coposu, iar doritorii sunt așteptați în intervalul orar 09:00-21:00.

Aici, cele trei spitale și Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de 8 medici, 16 asistenți, 16 registratori și 40 voluntari, astfel încât totul să se desfășoare fără dificultăți.

„Ii așteptăm și în acest sfârșit de săptămână pe sibieni, și nu numai, să se vaccineze. Suntem pregătiți să îi primim la rapel pe toți cei care au venit la prima doză, dar și pe cei care doresc să se vaccineze cu oricare dintre doze. Procesul de vaccinare trebuie să continue și le mulțumesc încă odată tuturor cadrelor medicale, dar și instituțiilor partenere implicate în această campanie” – Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Organizatori:

• Consiliul Județean Sibiu

• Filarmonica de Stat Sibiu

• Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

• Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu

• Spitalul General CF Sibiu

Cu sprijinul:

• Direcției de Sănătate Publică Sibiu

• Universității „Lucian Blaga” Sibiu

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa