Ştiri Sibiu – Piața Volantă Transilvania are program special de sărbători

0
360

A devenit o tradiție ca înaintea celor mai importante sărbători din an, Piața Volantă Transilvania să funcționeze după un program special, pentru ca toți sibienii, și nu numai, să poată să se aprovizioneze cu produse locale proaspete, iar mesele alături de familie să fie încărcate cu diferite bunătăți.

Anul acesta, în aproprierea sărbătorilor pascale, Piața Volantă Transilvania va fi deschisă în săptămâna mare: miercuri, 20 aprilie și joi, 21 aprilie, între orele 8 – 14. Sâmbătă, 23 aprilie, piața va fi închisă, urmând ca de sâmbătă, 30 aprilie, aceasta să funcționeze după programul normal.

Producătorii locali sunt pregătiți cu cele mai gustoase și proaspete produse locale specifice acestor sărbători, precum și cu o mulțime de alte preparate locale.

Cei care nu ajung în piață pot contacta producătorii pentru a se aproviziona cu produse locale. Datele de contact ale acestora se găsesc pe platforma creată de Consiliul Județean Sibiu: www.gusturisibiene.ro. Această platformăaduce laolaltă toți producătorii locali pentru a facilita accesul cumpărătorilor în mediul on line, dar și pentru a promova produsele sibiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.