Ştiri Sibiu – Mai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de către polițiștii sibieni în cursul zilei de 17 octombrie

0
156

Astfel, în jurul orei 12,30, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară în cartierul Magnolia, deși dreptul său de a conduce este suspendat.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

În jurul orei 15,00, pe raza municipiului Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada St. L. Roth de către un localnic în vârstă de 47 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 19,30, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Șelimbăr, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Alba, aflat la volanul unui autoturism condus pe DN 1.

Rezultatul testării a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 20,00, pe raza localității Sângătin, polițiștii Postului de Poliție Apoldu de Jos au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 33 de ani. Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat valoarea de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.