ŞTIRI SIBIU – LOCAL – ISU Sibiu recrutează pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

0
411

În perioada 7 martie 2022 și până în 18 martie 2022 inclusiv, ISU Sibiu recrutează pentru admiterea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Recrutarea se adresează tinerilor, cu vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, cu domiciliul sau reședința în județul Sibiu, absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Numărul de locuri aprobate pentru sesiunea martie-mai 2022 este de 300, dintre care 275 de locuri sunt destinate specialității subofiter de pompieri și protecție civilă, iar celelalte 25 de locuri sunt pentru calificarea maistru militar auto.

Detalii complete privind condițiile de recrutare, calendarul admiterii, modalitatea de înscriere, participare și probele de concurs se pot consulta pe site-ul http://www.isusibiu.ro/admitere2010/.

Cererea de înscriere se descarcă http://www.isusibiu.ro/admitere2010/, se completează de candidat în mod lizibil, se semnează și se transmite în format electronic, la adresa de e-mail resurse.umane@isusibiu.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.