ŞTIRI SIBIU – LOCAL – Activităţi ale poliţiştilor sibieni

0
86

La data de 15 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut doi localnici, în vârstă de 17, respectiv 18 ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, cei doi tineri sunt bănuiți că, în noaptea de 22/23 ianuarie a.c., ar fi spart un geam al unui autoturism parcat pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Mediaș, autoturism din care ar fi sustras un portofel în care se aflau documentele de identitate ale proprietarului mașinii, documentele autoturismului și suma de aproximativ 100 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei doi medieșeni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

***

Trafic rutier în siguranță

Date fiind condițiile meteo care pun la grea încercare abilitățile conducătorilor auto, vă reamintim necesitatea abordării unui comportament preventiv la volan, care presupune:

Reducerea vitezei de deplasare în condiții de ploaie, lapoviță sau ninsoare;

Asigurarea foarte atentă înainte de schimbarea direcției de deplasare;

Respectarea regulilor privind prioritatea;

Păstrarea distanței de siguranță între autovehicule;

Folosirea luminilor de întâlnire pe tot parcursul deplasării.

NU CONDUCEȚI SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI SAU ÎN STARE DE OBOSEALĂ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.