Ştiri Sibiu – Invitație la Maial

0
379

Primăria Municipiului Mediaș organizează în data de 1 mai 2022 serbarea câmpenească „Maial“. La fel ca în fiecare an, cântecul și jocul popular vor anima acest eveniment folcloric de excepție, care se va desfășura la Barajul Ighiș.
Începând cu ora 11:00, numeroși interpreți consacrați de muzică populară, alături de ansambluri, grupuri folclorice și artiști locali vor încânta publicul prezent și vor întreține atmosfera de petrecere și bună dispoziție.
Artiștii care vor susține recitaluri pe scena amplasată la Barajul Ighiș sunt: Sava Negrean Brudașcu, Mioara Velicu, Ion Dordoi, Mihaela și Ciprian Istrate, Angela Rusu, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu, Ovidiu Furnea, Bogdan Toma, Ina Ioana Todoran, Aurica Bacea, Dan Filuț Tabără, Bianca Crețu, Aurelian Suciu, Emilia Muntean, Costel Popa, Diana Crețu, Cosmina Fulea.
Programul artistic cuprinde de asemenea grupul vocal „Cununa Blăjelului“, ansamblul artistic profesionist „Mureșul“, ansamblurile de dansuri populare „Târnavele“ și „Muguri de pe Târnave“ din Mediaș, grupul instrumental „Ceterașii de pe Câmpie“ din Mureș, Clubul Copiilor din Mediaș.
Invităm medieșenii să ia parte la acest eveniment tradițional de 1 Mai și să petreacă timp de calitate, în compania artiștilor populari, la Barajul Ighiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.