Ştiri Sibiu – Intervenţii ale paramecilor SMURD din cadrul ISU Vâlcea

0
183

Paramedicii SMURD din cadrul ISU General Magheru- Valcea au fost solicitați în această dimineață pentru acordarea de îngrijiri medicale in cazul a trei accidente rutiere, după cum urmeaza:

  • in această dimineață, la ora 07.58, s-a produs un accident rutier in localitatea Milcoiu, sat Cazanesti, pe DN 7, unde un autoturism a iesit in afara partii carosabile. Astfel a rezultat o singura victima care a rămas blocată in autoturismul avariat. Persoana in cauza a fost deblocata de catre echipajul de politie aflat la locul interventiei. In urma evaluării, efectuate de paramedicii SMURD, s-a constatat ca aceasta nu prezinta traumatisme vizibile.
    După evaluare, persoana in cauza a fost preluata de echipajul SAJ și transportata la UPU Valcea, pentru investigații.
  • la ora 11.07, in localitatea Stoenesti, sat Barlogu, pe DN67, unde autoturism a intrat intr-un cap de pod. In urma impactului, doi ocupanti ai autoturismului au fost răniți. Unul dintre ei a primit îngrijiri preliminare la locul accidentului, refuzând ulterior transportul la spital. Celalalt ocupant al mașinii, a fost evaluat la fața locului după care a fost transportat la UPU Valcea pentru îngrijiri și investigații suplimentare.
    În același timp s-au asigurat masuri de prevenire și stingere în cazul producerii unui eventual incendiu.
  • un alt accident rutier la care au fost solicitați paramedicii SMURD s-a produs in Râmnicu Valcea, in jurul orei 9.45, pe strada Republicii, unde un autoturism a lovit un pieton. In urma impactului, victima este constienta cu ușoare leziuni. Dupa efectuarea evaluării de catre paramedici, aceasta a refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.