ŞTIRI SIBIU – INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN SIBIU SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENILOR

0
160

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de însușirea pe nedrept a unei biciclete.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind o infracțiune de abuz de încredere, faptă care s-ar fi produs la data de 03.11.2021, în jurul orei 15:45, în Piața Habermann din municipiul Sibiu. La data respectivă, un tânăr de 16 ani, a încredințat unei persoane de sex masculin o bicicletă, sub pretextul că acesta dorește să o testeze, însă nu i-a mai fost restituită, bărbatul a cărui identitate a rămas necunoscută și-ar fi însușit-o pe nedrept. Prejudiciul creat este de 3.500 euro.

În imaginile atașate apare o persoană de sex masculin bănuită de săvârșirea acestei fapte, însă până la acest moment rămasă neidentificată de către polițiștii sibieni.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul telefon 0269/208211.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.