ŞTIRI SIBIU – încă 81 elevi învață în sistem online

0
212

Astăzi au fost raportați 5 preșcolari și elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

            Repartiția celor 5 elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ, este următoarea:

            – 2 elevi din ciclul preșcolar: Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu;

            – 2 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare – IV): Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” Sibiu, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Mediaș;

            – 1 elev din ciclul liceal (clasele IX – XII): Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Sibiu.

            Menționăm că 70 elevi (Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 3 Cisnădie) și 2 cadre didactice (Liceul Tehnologic „Ilie Măcelariu” Miercurea Sibiului) s-au întors astăzi la cursuri.

            Elevul de la Școala Gimnazială Roșia care luni, 06.12.2021, a fost raportat ca fiind pozitiv în urma testului de salivă din lotul distribuit prin ISJ Sibiu,  a fost retestat prin test PCR, rezultatul fiind negativ. Ca urmare clasa nu intră în învățământ online, iar elevul s-a întors la ore.

            Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 08.12.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

            Astfel, de la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 55 cadre didactice și 177 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Drept urmare miercuri, 08.12.2021, în județul Sibiu un număr de 610 preșcolari și elevi (0,92%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.