Ştiri Sibiu – IN ATENŢIA ASIGURAŢILOR – INFORMATII PRIVIND CARDUL NATIONAL DUPLICAT

0
189

Incepând cu data de 15.09.2022, asiguratii care solicita eliberarea cardului national de asigurari de sociale de sanatate duplicat in cazul pierderii, furtului, deteriorarii precum si in cazul modificarii datelor personale, vor achita suma de 12,97 lei, contravaloarea cheltuielilor de producere.

            Pentru a intra in posesia cardurilor nationale duplicat, asiguratii se vor prezenta la sediul casei de asigurari de sanatate la care au depus cererea, respectiv sediul CASEI DE ASIGURARI DE SANATATE SIBIU, din Bld. Mihai Viteazu, nr. 4, in timpul programului de lucru cu publicul.  

            Asiguratii se pot informa la Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu cu privire la tiparirea si intrarea in posesia cardului national duplicat, apelând numarul de telefon 0269.214279, int. 121, folosind adresa de e_mail: relatii.publice@cassb.ro sau accesând link-ul http://www.casan.ro/cassb/page/distribuire-card-national.html.

            Reamintim faptul ca, pâna la primirea cardului national duplicat, asiguratii vor putea beneficia de servicii medicale acordate de catre furnizorii de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu, in baza adeverintei de inlocuire a cardului national de sanatate, care are valabilitate 60 de zile.

            In situatia in care in perioada de valabilitate a adeverintei de inlocuire a cardului national de sanatate, asiguratul nu a intrat in posesia cardului national duplicat,  obligatia acestuia este sa se adreseze si sa solicite Casei de Asigurari de Sanatate Sibiu eliberarea unei noi adeverinte de inlocuire a cardului national.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.