Ştiri Sibiu – Exerciţii ale pompierilor sibieni

0
682

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a desfășurat astăzi, 28 iulie a.c. două exerciții cu forțe și mijloace în teren, în vederea antrenorii forțelor și perfecționării modului de intervenție.
Primul exercițiu s-a desfășurat în municipiul Sibiu, pe platforma industrială de pe strada Ștefan cel Mare, la un operator economic ce are ca principal obiect de activitate producția de ambalaje din mase plastice.
Scenariul exercițiului a fost stingerea unui incendiu izbucnit în depozitul operatorului economic, în incinta căruia au fost surprinse 2 victime, pentru care s-a intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.
Cel de-al doilea exercițiu s-a desfășurat în Agnita, în apropierea Ocolului Silvic Agnita – pădurea Steinburg.
Scenariul acestui exercițiu a fost stingerea unui incendiu de fond forestier, izbucnit în urma nerespectări regulilor de utilizare a focului deschis în spații deschise. Pentru acest exercițiu au fost mobilizate două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Stației Agnita.
În eventualitate creării unui disconfort în spațiul public, asigurăm cetățenii că aceste exerciții sunt necesare și benefice pentru întreaga comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.