Ştiri Sibiu – Elevii care au obținut 10 la examenul de Evaluare Națională și la Bacalaureat vor fi premiați de Primăria Sibiu

0
283

“Încurajăm elevii care obțin rezultate deosebite la examenele naționale, prin acordarea unor premii care, dincolo de valoarea în bani, transmit aprecierea noastră pentru munca acestor tineri. Conform situațiilor transmise de unitățile de învățământ, municipiul Sibiu are 6 elevi de zece pe care îi felicit public, împreună cu profesorii care i-au instruit și părinții care i-au susținut.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Această propunere a primarului Astrid Fodor va fi supusă aprobării Consiliului Local Sibiu în ședința ordinară din această lună.

Doi elevi de la Școala gimnazială “Nicolae Iorga” și unul de la Școala gimnazială “Ioan Slavici” au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și vor primi din partea Primăriei Sibiu un premiu de 2.000 de lei fiecare.

Trei elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat și vor primi fiecare câte un premiu în valoare de 3.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.