Ştiri Sibiu – Din 1 Decembrie, parcarea supraetajată din Hipodrom 3, va fi cu plată

0
224

Atentie, soferi! Parcarea supraetajata din Hipodrom III va fi cu plata incepand cu Ziua Nationala a Romaniei. Consilierii locali au votat inm cursul zilei de joi un proiect de hotarare care prevede tarifele la care va putea fi inchiriata parcarea. Cele peste 200 de locuri pentru masini si cele 15 destinate motcicletelor pot fi folosite pana atunci cu titlu gratuit.

Din 1 decembrie insa cei cu titlu de vizitator, vor avea acces doar la parcarile de la parter si la cele de pe terasa verde a cladirii. Pentru acestia tariful de inchiriere pentru o ora de stationare va fi de un leu.

Pentru restul locurilor de parcare sibienii vor putea obtine abonamente. Cel mai scump abonament, de 1440 de lei pe an, va fi pentru cei care vor sa isi rezerve un loc de parcare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Atentie! Acest tarif este stabilit pentru persoanele juridice. Pentru cele fizice,in aceleasi conditii, un loc de parcare poate fi inchiriat la suma de 720 de lei pe an. In cazul celor care au motociclete si isi doresc sa aiba la dispozitie la orice ora un loc de parcare o pot face pentru suma de 360 de lei pe an.

Pentru abonamentele fara rezervare, locurile de parcare au preturi ceva mai pamantene. Proprietarii de masini vor plati 100 de lei pe an pentru un loc iar cei de motociclete, jumatate din aceasta suma. Pentru abonamente, prioritate vor avea sibienii care au domiciliul in blocurile din zona.

In plus cei care nu respecta cu strictete regulile de functionare a parcarii sunt pasibili de amenzi cuprinse intre 200 si 300 de lei pentru persoane fizice iar in cazul persoanelor juridice sanctiunile pot ajunge si pana la 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.