ŞTIRI SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
235

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat la muncă în Germania, însă de câteva zile familia nu îl mai poate contacta telefonic. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au fost sesizați de către un bărbat din Avrig cu privire la fratele său, GANEA SORIN, în vârstă de 37 de ani, care la începutul lunii octombrie a plecat în Germania, la muncă, însă din data de 02.11.2021 nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 65 de kg, constituție atletică, păr grizonat, scurt, fașă ovală, ochi căprui, calviție frontală. 

Cetățenii care pot oferi informații despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.