ŞTIRI SIBIU – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
178

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 17 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 03 februarie a.c., în jurul orei 13,00, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 02 februarie a.c., fiul concubinei sale, NEGRU DANIEL,  în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente:  înălțime 168 cm, greutate aproximativ 60 de kg, ochi albaștri, păr brunet, tuns scurt, ondulat.

La momentul plecării, minorul purta un  hanorac de culoare negru, pantaloni tip blue-jeans de culoare negru, cizme de culoare negru, căciulă de culoare închisă și un ghiozdan de culoare roz.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.