Ştiri Sibiu – DACĂ L-AȚI VAZUT, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
218

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 17 ani care a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 7 septembrie  a.c., în jurul orei 19,30, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 14,00, fiul său, CĂLDĂRAR IONUȚ, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din satul Șura Mică, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Semnalmente:  înălțime 170 cm, greutate aproximativ 90 de kg, păr castaniu, tuns drept, ochi căprui, poartă barbă.

În momentul plecării, tânărul purta cămașă cu mânecă lungă de culoare alb, pantaloni din catifea de culoare negru, pantofi sport de culoare alb.

Semne particulare: prezintă la nivelul brațului drept tatuaj cu chipul Maicii Domnului, iar pe umărul stâng un tatuaj ce reprezintă un leu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.