ŞTIRI SIBIU – DACĂ AȚI VAZUT-O, ANUNȚAȚI URGENT POLIȚIA!

0
372

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 7 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către femeie cu privire la faptul că, la data de 6 februarie a.c., în jurul orei 16,00, nepoata sa, NICOLESCU SELENA IOANA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliul său din orașul Cisnădie, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 168 cm, greutate aproximativ 53 de kg, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung, fir drept.

La data dispariției, minora purta o geacă de culoare negru, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport de culoare alb.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.