Ştiri Sibiu – Consiliul Județean Sibiu partener al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

0
131

Ca și în anii precedenți, Consiliul Județean Sibiu devine partener de încredere al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu prin punerea la dispoziție a Sălii Thalia – sediul Filarmonicii de Stat Sibiu – respectiv a sălii de festivități a Bibliotecii ASTRA pentru desfășurarea spectacolelor. Consilierii județeni urmează să voteze proiectul de hotărâre privind parteneriatul între Județul Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru Sibiu în ședința ordinară de la finalul lunii aprilie.

Conducerea Teatrului Național Radu Stanca și a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu au solicitat Consiliului Județean Sibiu continuarea unei mai vechi colaborări în sprijinul desfășurării spectacolelor din festival, în perioada 22 iunie – 4 iulie.  „Sala Thalia și sala de festivități din incinta Bibliotecii ASTRA Sibiu au devenit unele dintre cele mai importante și ofertante spații de joc ale festivalului, găzduind concerte, spectacole de dans și teatru, conferințe, care au ocupat de fiecare dată întreaga capacitate a sălilor” arată directorul FITS Constantin Chiriac.

Este o mare bucurie că festivalul revine în sălile de spectacol și că vom putea savura mai puțin îngrădiți bogatul program de evenimente pregătit de FITS. Spațiile Filarmonicii și ale Bibliotecii ASTRA sunt cu adevărat potrivite pentru a găzdui Frumusețea care ne unește, tema foarte bine aleasă a festivalului din acest an. Pentru Județul Sibiu este o onoare să ne aducem contribuția și să susținem cel mai important festival anual de artele spectacolului din România, care menține județul Sibiu pe harta destinațiilor culturale” declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.  

Directorul FITS, Constantin Chiriac este cetățean de onoare al Județului Sibiu încă din 2018.

Detalii privind evenimentele găzduite în aceste spații vor fi disponibile odată cu publicarea programului FITS 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.