Ştiri Sibiu – Ceremonie Inmanare Drapel – SMMMMSCTIAC ACTUALIZARE

0
190

Cu părere de rău vă informăm că din motive obiective, Ceremonia militară de înmânare a Drapelului de luptă al Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, planificată a se desfășura în data de 14 iulie 2022, a fost amânată pentru o dată ulterioară. Vom reveni cu informații suplimentare privind data replanificării activității.

Ştirea Iniţială

La data de 3 martie 2022, prin Decretul prezidențial nr. 255, Școlii Militare de Maiştri Militari și Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei și Apărare Cibernetică i s-a acordat Drapelul de luptă. Școala Militară de Maiştri Militari și Subofiţeri este o instituție de învățământ postliceal militar, care a înființată în anul 2019. Școala militară a fost acreditată provizoriu de Ministerul Educației începând cu anul de învățământ 2019-2020, iar anul acesta, prin ordinul ministrului educației nr. 3873 din 23 mai 2022, instituția de învățământ militară i-a fost acordată acreditarea.
Școala Militară de Maiştri Militari și Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei și Apărare Cibernetică asigură formarea maiștrilor militari și subofițerilor din arma comunicații și informatică, cu un beneficiar principal – Ministerul Apărării Naționale, precum și alte structuri din sistemul de apărare și ordine publică – Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul de Informații Externe și Administrația Națională a Penitenciarelor.
Drapelul de luptă va fi înmânat comandantului instituției, cu ocazia ”Zilei transmisioniștilor militari” de către domnul EDUARD BACHIDE, secretar de stat pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului în Ministerul Apărării Naționale, în cadrul unui ceremonial militar organizat la sediul instituției de pe Bd-ul Vasile Milea nr. 3-5, în data de 14 iulie 2022, la ora 10.00.
La ceremonial vor participa reprezentanți ai autorităților publice ale județului Sibiu, ale autorităților locale ale municipiului Sibiu, ale structurilor centrale din Ministerul Apărării Naționale, din Ministerul Afacerilor Interne, din Serviciul de Telecomunicații Speciale, din Serviciul de Informații Externe, din Administrația Națională a Penitenciarelor, ai unităților militare și instituțiilor din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională din garnizoana Sibiu, ai Arhiepiscopiei Sibiului și Mitropoliei Ardealului, ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, precum și comandanții Școlilor Militare din Ministerul Apărării Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.