ŞTIRI SIBIU – Campanie de Testare gratuită la Căsuța lui Moș Crăciun

0
133

Crucea Roșie Filiala Sibiu derulează în perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie o campanie de testare gratuită pentru SARS COV 2. Testarea se va desfășura la Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare, unde voluntarii noștri vor fi prezenți în intervalul orar 16.00 – 18.00, în paralel cu campania de vaccinare derulată de Primăria Sibiu.  Având în vedere că înainte de vaccinare este recomandată testarea, venim în sprijinul sibienilor cu această inițiativă.
Testarea se va realiza cu teste pentru salivă puse la dispozie de AEA Medical. Pentru a participa la testare, sibienii trebuie să știe că nu pot consuma niciun fel de alimente sau băuturi înainte cu cel puțin 20 de minute. În situația în care nu este respectată această reglementare, e posibil ca testele să dea rezultate fals pozitiv sau fals negativ.  În eventualitatea unui rezultat pozitiv, vor fi îndrumați să realizeze un test PCR. 
Aceasta este o inițiativă a Crucii Roșii Sibiu derulată în parteneriat cu organizatorii Târgului de Crăciun,  AEA Medical, Primăria Sibiu si DSP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.