joi, decembrie 2, 2021
AcasăLOCALŞTIRI SIBIU - Campanie de Testare gratuită la Căsuța lui Moș Crăciun

ŞTIRI SIBIU – Campanie de Testare gratuită la Căsuța lui Moș Crăciun

spot_img

Crucea Roșie Filiala Sibiu derulează în perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie o campanie de testare gratuită pentru SARS COV 2. Testarea se va desfășura la Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare, unde voluntarii noștri vor fi prezenți în intervalul orar 16.00 – 18.00, în paralel cu campania de vaccinare derulată de Primăria Sibiu.  Având în vedere că înainte de vaccinare este recomandată testarea, venim în sprijinul sibienilor cu această inițiativă.
Testarea se va realiza cu teste pentru salivă puse la dispozie de AEA Medical. Pentru a participa la testare, sibienii trebuie să știe că nu pot consuma niciun fel de alimente sau băuturi înainte cu cel puțin 20 de minute. În situația în care nu este respectată această reglementare, e posibil ca testele să dea rezultate fals pozitiv sau fals negativ.  În eventualitatea unui rezultat pozitiv, vor fi îndrumați să realizeze un test PCR. 
Aceasta este o inițiativă a Crucii Roșii Sibiu derulată în parteneriat cu organizatorii Târgului de Crăciun,  AEA Medical, Primăria Sibiu si DSP.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa