Ştiri Sibiu – Bărbat găsit inconştient, căzut într-un canal pe strada Barcelona din municipiul Sibiu

0
222

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112 care semnala că o persoană care efectua verificări la conducta de gaz are nevoie de îngrijiri medicale, ISU Sibiu a intervenit pe strada Barcelona din municipiul Sibiu cu o autospecială de stingere, două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială CBRN și o autospecială de descarcerare.

La fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin în vârstă de aproximativ 45 de ani, inconștientă căzută într-un canal. Salvatorii l-au extras din canal și au aplicat de urgență manevrele de resuscitare. Acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat de urgență la spital.

De asemenea s-au acordat îngrijiri medicale pentru alte 3 persoane. La locul intervenției a intervenit și un echipaj SAJ.
Doi bărbați în vârstă de 36 și 39 de ani au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. Precizam faptul că aceștia erau trecători care au încercat să ajute lucrătorii care efectuau verificări să scoată din canal persoana inconștientă.

La fața locului se efectuează cercetări, intervenția este în dinamică.

Traficul este deviat momentan pe strazi secundare din zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.