Ştiri Sibiu – Atenţie la giratoriul situat la intersecția străzilor Calea Poplăcii, Cristianului și Avrig

0
415

La propunerea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu a refăcut marcajele rutiere din sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Calea Poplăcii, Cristianului și Avrig, în scopul fluidizării traficului rutier.

Dinspre Calea Poplăcii, a fost aplicat un marcaj continuu, care permite conducătorilor auto să continue deplasarea pe strada Avrig pe banda întâi.

Dinspre strada Cristianului au fost create două benzi, banda întâi fiind dedicată celor care circulă înainte, spre Calea Poplăcii, iar banda a doua fiind dedicată celor care virează stânga, spre strada Avrig.

De asemenea, pe strada Avrig, s-a renunțat la spațiul interzis circulației (spațiul hașurat) care separa cele două sensuri de circulație, fiind astfel creată o a doua bandă de circulație care vine în sprijinul celor care circulă spre Bulevardul Victoriei.

În sensul giratoriu situate la intersecția Bulevardului Victoriei cu strada Avrig au fost realizate marcaje care evidențiază cele două benzi nou create, pe banda întâi fiind aplicat marcajul obligatoriu înainte în timp ce pe banda a doua a fost aplicat marcajul obligatoriu la stânga.

Măsuri de refacere a marcajului în sprijinul conducătorilor auto au fost luate și în sensul giratoriu amplasat la intersecția străzilor Ocnei cu Teclu. În acest caz, în conformitate cu semnificația marcajului continuu dintre benzile de deplasare, conducătorii auto care se deplasează dinspre strada Ocnei spre strada Teclu vor pătrunde în sensul giratoriu pe banda întâi, iar cei care se deplasează dinspre strada Târgu Fânului spre strada Teclu vor pătrunde în sensul giratoriu pe banda a doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.