Ştiri Sibiu – Ansamblul Folcloric Studențesc “Ardealul”, al Casei de Cultură a Studenților din Sibiu, premiat la “Festivalul Internațional de Folclor”, desfășurat în aceste zile în Tirana, Albania.

0
171

Anul acesta, Tirana este Capitală Europeană a Tineretului iar scopul principal al festivalului a fost să celebreze bogăția diferitelor rădăcini culturale din cât mai multe țări, fiind așadar o sărbătoare a diversității culturale.
“Dansatorii noștri au concurat alături de ansambluri din 10 țări. Suntem tare mândrii de performanța lor pentru că alături de Slovacia și Ucraina au cucerit podiumul. E bine să ne întoarce la festivaluri și concursuri după doi ani de pandemie deoarece avem cu ce să ne lăudăm și indiferent de gen, formațiile sau ansamblurile Casei Studențești sigur se întorc cu o medalie”, a declarat Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenților Sibiu.
De altfel, anul acesta Festival Internațional de Folclor din Tirana s-a desfășurat sub patronjul mesajului “viață trebuie trăită prin artă” iar pe scena festivalului culorile, diversitatea și bucuria au creat un minunat tablou al speranței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.