Ştiri Sibiu – Activităţi ale poliţiştilor argeşeni

0
130

Reținută de polițiști

În ziua de 13 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, și, în urma unei activități de prindere în flagrant, au reținut o femeie de 36 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pretins unui bărbat suma de 2.500 de lei, pentru a nu divulga informații și a nu distribui imagini cu caracter privat.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Pitești.

După administrarea probatoriului, cea în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  •  

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

  •  

Cercetări finalizate de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 41 de ani, în calitate de administrator al unui magazin din municipiul Pitești, ar fi expus, spre comercializare, mai multe articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci consacrate.

În urma analizării bunurilor ridicate, de către titularii mărcilor, s-a constatat că acestea sunt produse contrafăcute.

Prejudiciul cauzat titularilor mărcilor înregistrate este în valoare de aproximativ 2.500 de euro.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

  •  

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosire, cu rea-credinţă, a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu.

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi folosit, cu rea-credinţă, creditul societăţii, în sensul că, la data de 12.02.2020, ar fi retras, în mod nejustificat şi nelegal, suma de aproximativ 49.000 de lei, de la unul din punctele de lucru ale societăţii, pe care a folosit-o în scop propriu.

Prejudiciul a fost recuperate în totalitate.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.