ŞTIRI SIBIU – Activităţi ale IJP

0
263

Condamnat pentru furt calificat

La data de 4 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Sibiu pe numele unui tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

Persoana în cauză a fost depistată pe raza municipiului Sibiu și a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu după ce a fost condamnată la executarea unei pedepse de 4 ani și 5 luni cu închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Reținut și cercetat penal pentru furt calificat în formă continuată

La data de 4 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea Brateiu, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Bărbatul este bănuit că, în seara zilei de 4 ianuarie, ar fi pătruns fără drept în cinci imobile de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile, produse cosmetice și dispozitive electronice.

Persoana suspectă a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.