ŞTIRI SIBIU – Acţiuni ale poliţiştilor sibieni

0
240

Nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, bănuit că, la aceeași dată, în jurul orei 01,30, ar fi făcut uz de armă fără drept constând în aceea că ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol neletal, pe strada Fabricii din municipiul Sibiu.

Totodată, în autoturismul persoanei în cauză, a fost identificat și confiscat un pistol neletal pentru care bărbatul nu deține autorizație de uz și deținere.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv uz de armă neletală fără drept.

A condus un ansamblu rutier fără a deține permis corespunzător

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 03,00, pe DN 1, în zona localității Veștem, polițiștii rutieri au oprit pentru control un ansamblu format din autoturism și remorca, la volan fiind identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în județul Constanța.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte ansamblul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală conform articolului 335 aliniatul 2 din Codul Penal.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.