Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Vâlcea

0
301

BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE FURT, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Postului de Poliției Vlădești au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 39 respectiv 37 de ani, ambii din comuna Vlădești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat.

La data de 02 mai a.c. polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vlădești au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani, din comuna Vlădești, cu privire la faptul că, din locuința sa i-a fost sustrasă suma de 13.300 de lei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 01 spre 02 mai a.c., persoană vătămată a invitat la locuința sa 4 persoane, împreună cu care a consumat băuturi alcoolice, iar două dintre acestea ar fi profitat de neatenția bărbatului și i-ar fi sustras suma de 13.300 de lei.

La data de 05 mai a.c., în urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 37 de ani, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la furt calificat și a bărbatului de 39 de ani, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cei doi au fost încarcerați la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

  •  

REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT, DE POLIȚIȘTII DIN BERBEȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Berbești au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani, din Sinești, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 04 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de o femeie de 52 de ani, din comuna Sinești, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în două dintre locuințele sale  de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că persoane necunoscute ar fi  pătruns în cele două locuințe și ar fi distrus întreaga instalație electrică prin smulgerea canaleturilor cu fire electrice din tencuiala pereților tuturor încăperilor și ar fi sustras firele electrice precum și  două unelte agricole.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din Sinești bănuit de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infacțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.