Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Vâlcea

0
178

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore, în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 3 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea și secțiilor arondate au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au legitimat 211 persoane, au oprit pentru control 140 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 3 sancțiuni contravenționale pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea acestora fiind de peste 7.300  lei.

De asemenea, au fost reținute în vedere suspendării dreptului de a conduce 2 permise de conducere.

  •  

INFRACȚIUNE RUTIERĂ

A pus în pericol siguranța traficului rutier.

La data de 03 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 3 Poliției Rurală Sutești au oprit pentru control, în comuna Sutești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 35 de ani, din Vulturești.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce, astfel că, polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

  •  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.