Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Sibiu

0
230

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 17,00, pe raza localității Mălâncrav, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit pentru control două ATV-uri.

Primul dintre vehicule era condus de către un localnic în vârstă de 48 de ani, în urma verificărilor efectuate constatându-se că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cel de-al doilea vehicul era condus de către fiul primului conducător, un tânăr în vârstă de 18 ani care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a constatat că vehiculul condus este neînmatriculat sau neînregistrat.

În acest caz s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni.

  •  

La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 21,00, pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Avrig, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat.

Pe numele avrigeanului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat.

  •  

La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 42 de ani.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 alinatul 2 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.