Ştiri Sibiu – Acţiuni ale IJP Sibiu

0
164

Cercetat penal pentru furt calificat, un hunedorean a fost reținut

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Hunedoara, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 30 august a.c., în jurul orei 00,15, i-ar fi smuls telefonul unei femei aflate în zona Pieței Aurel Vlaicu din municipiul Sibiu, după care ar fi fugit.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Hunedoara – Poliția Municipiului Vulcan, la data de 19 octombrie a.c., polițiștii sibieni au reușit identificarea și prinderea persoanei în cauză.

Hunedoreanul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

UPDATE: Cercetat pentru proxenetism și infracțiuni la regimul rutier, a fost reținut

Față de persoana în cauză, la data de 19 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus aplicarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Vă reamintim faptul că, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 26 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism (3 acte materiale), conducere fără permis (3 acte materiale) și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat (3 acte materiale).

În fapt, sibianul este bănuit că, în perioada mai – iunie a acestui an, ar fi determinat mai multe tinere să practice prostituția pe raza județului Sibiu, atât stradal, cât și la domiciliile clienților. În cursul presupusei activități infracționale amintite, sibianul ar fi săvârșit și infracțiuni la regimul rutier.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

UPDATE: Bărbat reținut și cercetat penal pentru infracțiuni de ucidere și rănire cu intenție a animalelor

Față de persoana în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut un cetățean străin, în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere cu intenție a animalelor, respectiv rănirea cu intenție a animalelor.

Bărbatul este bănuit că, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 17,30, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit o turmă de oi aflate la păscut pe un teren din extravilanul localității Vecerd.

În urma evenimentului, 4 oi au decedat, altele 11 fiind rănite.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările continuă la nivelul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.